Δείξτε τη βρώμα που επικρατεί στα 3Β

Λατρεμένοι μας Κωνσταντέλλε και Σωτηρόπουλε, εδώ είμαστε πάλι. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πολύ σύντομα θα κάνουμε έναν διαγωνισμό με τις καλύτερες φωτογραφίες που θα αναρτούν στο facebook οι δημότες των 3Β (και γιατί όχι απ’ όλη την Ελλάδα εφόσον αποδεικνύεται ότι οι εν λόγω φωτογραφίες είναι από τα 3Β) και που θα δείχνουν την πραγματική βρώμα και δυσωδία που επικρατούν στις γειτονιές μας. Μια απελπιστική κατάσταση για την οποία υπεύθυνοι είστε εσείς που διοικείτε με τέτοια μαεστρία!

Όποιος, λοιπόν, ανεβάσει μια φωτογραφία που αποτυπώνει πλήρως την εγκατάλειψη που βιώνουμε και πάρει τα περισσότερα likes, θα κερδίσει έπαθλο χιλίων ευρώ, τα οποία θα κατατεθούν σε δικηγορικό γραφείο. Και όσες φωτογραφίες συγκεντρωθούν αλλά και αυτή που θα κερδίσει φυσικά θα συμμετάσχουν σε έκθεση που θα οργανώσουμε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα νοικιάσουμε στην πλατεία της Βούλας. Και θα παραμείνουν εκεί να τις βλέπει ο κόσμος μέχρις ώτου φιλοτιμηθείτε και οι δύο να καθαρίσετε τα 3Β.

Το ξέρω ότι είμαστε πολλοί και πρέπει επιτέλους ο κόσμος να μάθει την πραγματική κατάσταση στις συνοικίες και όχι μόνο αυτή που επικρατεί γύρω από τις βίλες των εφοπλιστών.
Μέγα δήμαρχε και Τζον Γουέιν, σύντομα θα ανακοινώσουμε λεπτομέρειες!
Καλό βράδυ.

Υ.Γ. Τιτανοτεράστιε δήμαρχε, πέρασα μια μέρα από το γραφείο σου και είδα ότι απ’ έξω είχες τέσσερις γραμματείς! Καλά την έχεις ψωνίσει τελείως; Ποιός νομίζεις ότι είσαι που θα πρέπει εμείς να πληρώνουμε σαν δημότες για το καλάμι που έχεις καβαλήσει; Για να ξέρεις, ο Κασιδόκωστας είχε μια γραμματέα και την πόρτα του πάντα ανοιχτή, ακόμα και όταν είχε επισκέψεις. Εσύ αντιθέτως την έχεις πάντα κλειστή μην τυχόν και ακουστούν τα μυστικά σου. Φαίνεται έχεις πολλά να κρύψεις. Έχουν γνώση, όμως, οι φύλακες και σύντομα θα επανέρθουμε και για ‘σένα και για τον αστείο υπερήλικα που έχεις στο πλευρό σου.

Ξέχασα, τέλος, να σας ενημερώσω ότι το προηγούμενο κείμενο για τον άρχοντα της ασφάλτου και της καθαριότητας Σωτηρόπουλο, έχει ξεπεράσει τις δέκα χιλιάδες αναγνώσεις. Μπράβο ρε Τζον Γουέιν, κοίτα που σε κάναμε διάσημο. Και που ‘σαι ακόμα!