Ζωόφιλοι, «μαυρίστε» τους εκεί στα 3Β! Μισούν τα αδέσποτα και το δείχνουν!

Αλήθεια αυτοί οι «μεγάλοι ηγέτες» στα 3Β, ο Κωνσταντέλλος και ο Σωτηρόπουλος, τι ακριβώς κάνουν για τα αδέσποτα ζώα; Γνωρίζατε πως τα «αστέρια» μας, αυτές οι «ηγετικές φυσιογνωμίες», του Δήμου Βούλας- Βάρης- Βουλιαγμένης μπορούν να εξασφαλίσουν χρηματοδότηση σχεδόν 300.000 € για να στήσουν ένα αξιοπρεπές καταφύγιο αδέσποτων ζώων, να τα φροντίσουν και ταυτόχρονα να τα περιορίσουν από τους δρόμους;

Γιατί εσείς μπορεί να μην το γνωρίζατε, η δημοτική αρχή όμως δεν όφειλε να ξέρει;; Και να πράξει αναλόγως;;; Τι έχουν κάνει όμως για τα αδέσποτα;;; ΤΙΠΟΤΕ.. Απολύτως… ΤΙΠΟΤΕ!

Διαβάστε λοιπόν τα όσα αναφέρει στην Καθημερινή ο έγκριτος δημοσιογράφος Γιώργος Φραντζεσκάκης:

«Πρόσβαση σε είκοσι εκατομμύρια ευρώ χρηματοδότηση μπορούν να διεκδικήσουν τουλάχιστον εξήντα έξι δήμοι της χώρας, ώστε να έχουν την ευκαιρία να στήσουν το δικό τους καταφύγιο αδέσποτων ζώων, με συνθήκες που υπερκαλύπτουν όχι μόνο τη θλιβερή πραγματικότητα του σήμερα –με τα παράνομα κολαστήρια ζώων–, αλλά και τις διεθνείς προδιαγραφές.

Καταφύγια των 70-80 θέσεων το καθένα, με συνεχή ροή φιλοξενίας, περίθαλψης, υιοθεσιών, ώστε να κάνουμε ένα πρώτο βήμα στην εξάλειψη του φαινομένου των ταλαιπωρημένων ζώων στους δρόμους. Είκοσι εκατομμύρια από το πρόγραμμα «Φιλόδημος», από το ταμείο του Υπουργείου Εσωτερικών. Από δικά μας λεφτά».

Τι κάνουν λοιπόν για αυτό Κωνσταντέλλος και Σωτηρόπουλος; Μένουν απαθείς… Αντί να τους βλέπουμε να ξεκολούν τσίχλες από τα πεζοδρόμια με την… μάνικα αδειάζοντας τις δεξαμενές. Αντί να κλείνουμε τα μάτια όταν εκείνοι αφήνουν μια γαϊδούρα και το γαϊδουράκι της να γίνονται βορά σε πεινασμένους σκύλους. Αντί να τους ακούμε να δηλώνουν ξεδιάντροπα ότι «τα ζώα δεν έχουν ψυχή». Ας κάνουμε κάτι για αυτό.

Ε, λοιπόν, όλοι οι ζωόφιλοι των 3Β ας θυμηθούμε ότι μας εκπροσωπούν.. Εκπροσωπούν έναν ολόκληρο Δήμο και ας αντιδράσουμε άμεσα… Και φυσικά πέρα από μια άμεση αντίδραση, ας μην το ξεχάσουμε και ας θυμηθούμε πως φέρονται στα ζώα όταν ζητήσουν και πάλι την ψήφο μας στις επόμενες εκλογές.

Η αδράνειά τους απέναντι στα αδέσποτα λοιπόν έχει την εξήγησή της… Στην πραγματικότητα μισούν τα ζώα. Και κατ΄επέκταση τους ανθρώπους, τους Δημότες τους… τον ίδιο τους τον εαυτό.

Αν και για αυτό το τελευταίο μάλλον αμφιβάλλουμε, ειδικά αν αναλογιστούμε πως το μόνο που μοιάζει να τους ενδιαφέρει είναι ο χώρος στάθμευσης του Μαρτίνου… Ίσως και εδώ υπάρχει μια εξήγηση.

Αλλά για αυτό… Για το πάρκινγκ του Mαρτίνου θα ακολουθήσει άλλο άρθρο.