Τα «τρία Β» θέλουν δήμαρχο με ούμπαλα

Εν’ όψει των δημοτικών εκλογών σε τρεις περίπου μήνες και αναρωτιέμαι αν κάτι θα αλλάξει. Αν θα γίνει κάτι διαφορετικό. Ως δημότης στα 3Β (Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη) με πιάνει η ψυχή μου που σκέφτομαι ότι αυτή η περιοχή είχε δημάρχους χωρίς ούμπαλα. Μοναδική και φωτεινή εξαίρεση ο Γρηγόρης Κασιδόκωστας που δεν έπαιρνε χαμπάρι από πιέσεις και χτυπούσε το χέρι στο τραπέζι.

Από τότε όλη αυτή η περιοχή έχει δημάρχους καρικατούρες που υποκύπτουν στα συμφέροντα και στις πιέσεις των δημοτών. Δημάρχους χωρίς ούμπαλα που σκύβουν το κεφάλι. Καλά παιδιά δεν λέω, αλλά αυτό δεν φτάνει.

Θέλουμε δημάρχους με ούμπαλα και όχι παιδάκια σαν τους σημερινούς που το μόνο που τους νοιάζει είναι συνδιαλέγονται με τους πλούσιους που έχουν μαζευτεί στην περιοχή και δεν μπορούν να τους αντιμετωπίσουν.

Θέλουμε δημάρχους που θα μπορούν να ορθώσουν το ανάστημα τους απέναντι στην ασυδοσία της περιοχής. Που να είναι σε θέση να τα βάλουν με τους πανίσχυρους που έχουν μαζευτεί στην περιοχή. Λατσέικο, Πανάδες και Εκκλησία και λοιποί “συγγενείς”. Ναι, “συγγενείς” αφού δεν ξέρουμε με σαφήνεια ποιος κάνει κουμάντο και που. Μισθώνει μία εταιρεία την λίμνη Βουλιαγμένης για παράδειγμα και από πίσω είναι η σάρα η μάρα και το κακό συναπάντημα.

Δεν θέλουμε δημάρχους που θέλουν να καταντήσουν την πιο όμορφη περιοχή της Αθήνας που χτυπά η καρδιά της Αττικής Ριβιέρας σε τσιμεντούπολη με πολυκατοικίες. Η τσιμεντοποίηση της περιοχής μέσω της ψευδεπίγραφης ανάπτυξης που ευαγγελίζονται, είναι το τέλος.

Kαι μπορεί η λίμνη, το ορφανοτροφείο και το Island να είναι ιδιοκτησία της Εκκλησίας της Ελλάδος, αλλά για την τύχη τους λόγο και άποψη έπρεπε να έχει και ο δήμαρχος. Και στη τελική τι πάει να πει περιουσία της Εκκλησίας; Όπως το έχω ξαναγράψει όλα αυτά ανήκουν στον λαό. Και όλη η περιουσία της Εκκλησίας στα 3Β πρέπει να δοθεί στον Δήμο. Εκεί ανήκει στους δημότες, αφού οι παπάδες αποδείχτηκαν άχρηστοι να την αξιοποιήσουν για τον καλό του λαού.

Ακόμα δεν μας έχει πει η Εκκλησία ή ο Δήμος ποια εταιρεία εκμεταλλεύεται τη λίμνη της Βουλιαγμένης. Ποιος κάνει κουμάντο; Ποιοι είναι οι μέτοχοι, το ενοίκιο; Πότε έγινε ο διαγωνισμός και κατοχυρώθηκε η λίμνη στους σημερινούς ενοικιαστές; Καλά δεν ξέρει ο δήμος; Δεν ξέρει ο δήμος αν έχει σχέση ο Πάρις Κασιδόκωστας με την λίμνη; Αν έχει σχέση η Αγία Οικογένεια;

Στο ορφανοτροφείο Βούλας πέταξαν έξω τα ορφανά οι παπάδες για να το ξεπουλήσουν. Άλλο ένα deal της Εκκλησίας και Αραβο-Τουρκο-Μουσουλμάνων επενδυτών. Των ίδιων που πήραν τον Αστέρα και καλοβλέπουν και τα 85 στρέμματα του ορφανοτροφείου.

Έτσι όπως το πάνε σε λίγο καιρό θα θέλουμε διαβατήριο για να μπούμε στην περιοχή μας.

Εν τω μεταξύ η Εκκλησία μετά από τα απανωτά εγκλήματα στην περιοχή, συνεχίζει με θράσος να μας δείχνει τα δόντια της. Και γιατί να μην το κάνει άλλωστε; Υπάρχει κανένας να τους σταματήσει.

Ετοιμάζονται λέει να χτίσουν πάνω από την λίμνη Βουλιαγμένης. Αν, έχουν τον Θεό τους!

Και έτσι όπως πάει σε λίγο στα 3Β αν κάποιος δήμαρχος δεν μπει μπροστά να σταματήσει αυτό το έγκλημα σύντομα θα δούμε μπαρ, ουρανοξύστες, μπουζουκτζίδικα. Θα δούμε να μπαίνει η ταφόπλακα της καταστροφής σε μία περιοχή που είναι ευλογία Θεού

Βρε μαριονέτες και υποτακτικοί των κάθε συμφερόντων σταματήστε να γλύφετε τους χορηγούς σας και τους παπάδες που συντελούν στο έγκλημα καταστροφής της περιοχής.

Ο Κασιδόκωστας που είχε ούμπαλα νύχτα έδιωξε τον Σπανό με την επένδυση για καζίνο στην Βουλιαγμένη. Κι αυτό γιατί θα κατέστρεφε μέρος του πρασίνου της περιοχής. Και ο Σπανός ούτε καν το 1/3 από το οικολογικό έγκλημα που σήμερα συντελείται δεν θα έκανε.

Αφήσατε τους Τούρκους στον Αστέρα να αλωνίζουν με τις μπουλντόζες στο ξενοδοχείο. Να γκρεμίζουν και να χτίζουν ασύδοτα. Δεν είδα τον νυν δήμαρχο να πει κάτι για το σκάνδαλο στο ξεπούλημα στον Αστέρα. Αδιάφοροι σφυρίζετε σε ένα άλλο ένα πολεοδομικό έγκλημα στην περιοχή.

Επειδή υπήρξα πολλά χρόνια διευθύνων σύμβουλος του Αστέρα, ούτε ένα κλαδάκι δεν μπορούσαμε να πειράξουμε. Και τώρα οι μπουλντόζες ρίχνουν δένδρα για να χτίσουν νέο όροφο στον Αρίωνα.

Αδιάφορα σφυρίζεται και στο περιβαλλοντολογικό έγκλημα στην λίμνη Βουλιαγμένης και στο Island. Το Island που φιλοξενεί την αφρόκρεμα της βλαχομπαρόκ εγχώριας πολιτικής και του lifestyle και που σε λίγο θα μπει όλο στην θάλασσα.

Για αυτούς τους λόγους είναι επιτακτική η ανάγκη να κατέβει ένας συνδυασμός που δεν θα ανήκει σε κανένα κόμμα Το κόμμα του θα είναι το κόμμα του 3Β. Δεν θα εξαρτάται από κανένα κομματικό μηχανισμό.

Ένας συνδυασμός με τα κότσια του Κασιδόκωστα. Να μην πληρώνεται κανένας από τον δήμο, ούτε σεντ. Δηλαδή να μην έχουν ανάγκη να ζήσουν από τα χρήματα του δήμου. Να δουλεύουν αμισθί για τον δήμο με μεράκι και ιδέες.

Γι αυτό όταν ψηφίσετε να κλείσετε τα αυτιά σε ότι σας έχουν υποσχεθεί. Και να μετρήσετε τις πράξεις τους. Τις πράξεις του στην τοπική αυτοδιοίκηση ή στην επαγγελματική τους πορεία. Να μετρήσετε που και αν χτύπησαν το χέρι στο τραπέζι και αν πήγαν κόντρα στα συμφέροντα των πλουσίων.
Οι καιροί είναι δύσκολοι. Τα συμφέροντα και τα λεφτά πολλά στην περιοχή της Αττικής Ριβιέρας. Η δικαιολογία της δήθεν ανάπτυξης “αγιάζει τα μέσα”. Τα μεγάλα συμφέροντα έχουν εδραιωθεί για τα καλά στα 3Β και στόχο έχουν να τα γεμίσουν μπετόν.

Γι’ αυτό σας λέω πριν ψηφίσετε να μετρήσετε αν έχουν ούμπαλα. Γιατί αυτό ζητάμε. Δήμαρχο με ούμπαλα.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0