Φουρέιρα…kiss my ass

Να τους έχουμε και να τους χαιρόμαστε! Ή να την χαιρόμαστε την κυρία Φουρέιρα. Η ξετσιπωσιά σε όλο της το μεγαλείο και μία κίνηση ακραίου εθνικισμού και αλυτρωτισμού, προσβλητική απέναντι σε όλο τον Ελληνισμό.

Η αχάριστη τραγουδίστρια που εκπροσωπεί την μαρτυρική Ελληνική Κύπρο στην Eurovision -και έκρυβε επιμελώς ότι είναι από την Αλβανία μέχρι να γίνει φίρμα- με θράσος φωτογραφήθηκε σχηματίζοντας τον αλβανικό αετό, σύμβολο της παραστρατιωτικής οργάνωσης UCK, που πιστεύει στην “Μεγάλη Αλβανία”.
Η αχάριστη τραγουδίστρια μεγάλωσε στην Ελλάδα, απολαμβάνοντας όλα τα προνόμια ισότιμα με τα ελληνόπουλα, έχει το θράσος να μας απειλεί μέσα στα μούτρα μας και να διαδίδει διεθνώς το μήνυμα για την “Μεγάλη Αλβανία”.
Ποια σημαία της χώρας της και μπούρδες;  Πάρτα Έλληνα από αυτήν που τα κονόμησε στην Ελλάδα και τώρα με το όραμα της «Μεγάλης Αλβανίας» διεκδικεί εδάφη μας.
Κι εσείς εκεί στην Κύπρο πως το δεχόσαστε αυτό και δεν αποσύρεται την υποψηφιότητα σας τώρα;  Η Αλβανία είναι η μόνη χώρα που αναγνώρισε το ψευδοκράτος και την ανέχεστε ακόμα; Την υποστηρίζετε λέγοντας πως “είναι σε έναν διαγωνισμό μουσικής”; Ντροπή σας!
Και καλά σας τα “χώνει” εκεί στο ΡΙΚ η Ραχήλ Μακρή. Ορθώς γράφει: “Αφού δεν ασχολείται με αλλά θέματα πέραν της μουσικής γιατί η εκπρόσωπος τους έκανε σήματα εθνικιστικά που συμβολίζουν την απόκτηση ελληνικών εδαφών που τάχα έχασαν από εμάς; Την επόμενη φορά να στείλετε Τουρκάλα και να κάνει το σύμβολο των γκρίζων λύκων.”
Όσο για την Φουρέιρα που θέλει να μαζέψει τα αμάζευτα και προσπαθεί να μας πείσει ότι “η μουσική είναι για να ενώνει και όχι για να χωρίζει τους λαούς και γι’αυτό βρίσκομαι εδώ και ουδεμία σχέση με όλα αυτά τα ζητήματα εθνικισμού που κάποιοι μου χρεώνουν”, άκου…κουκλίτσαμ’:
Όταν μεγαλώνεις, κάνεις καριέρα στην Ελλάδα και εκπροσωπείς στην Eurovision την μαρτυρική Κύπρο τα κουλά σου -αν θέλεις να είσαι σύμβολο ενότητας- τα έχεις…εκεί που ξέρεις.
Και σε καμία των περιπτώσεων και μάλιστα σε αυτή την εποχή δεν σχηματίζεις με αυτά το σύμβολο της παραστρατιωτικής οργάνωσης UCK, που πιστεύει στην “Μεγάλη Αλβανία”.
Άκου, επίσης…κουκλίτσαμ’: Όσοι μένουν στην Ελλάδα οφείλουν να  σέβονται την χώρα, την ιστορία της και τους πολίτες της. Αλλιώς πίσω στα Τίρανα!
Άντε βρε, με το καλό να βγεις πρώτη και να κάνεις και τον γύρο του θριάμβου με την Αλβανική σημαία, αγκαλιά.
Έτσι για να τερματίσεις την ξεφτίλα Ελλήνων και Κυπρίων που σε ανέχονται!