Η λεοπάρδαλη… τι φταίει;;

Ολγα, θεά! Δεν υπάρχει λέμε. Μία κατηγορία από μόνη της, κι «ότι του φανεί του Λωλοστεφανή». Στον δικό της κόσμο που δεν χωράνε μιζέρια, πείνα, απλήρωτοι λογαριασμοί, μάχη για την επιβίωση.
Για την κοσμική-τυχερή Ολγα αυτά τα έλυσαν άλλοι. Ναι, αλλά όχι και τόση αναλγησία πια για τον συνάνθρωπο Ολγα.
Όχι τόση αναλγησία πια για τους ανθρώπους του Τουρισμού, που βρίσκονται σε απελπισία από τα χρέη.
Όχι τόση αναλγησία πια για όσους υποφέρουν και πεινάνε.
Κι αντί να μας βομβαρδίζεις μέσω του Τύπου με φωτό σου από κοσμικές εμφανίσεις –όπως και η πρόσφατη με την λεοπάρ τσάντα- κάθε τρεις και λίγο, άντε διοργάνωσε κάτι για τους αναξιοπαθούντες πολίτες αυτής της χώρας – μια και για το κατάντημα τους ευθύνεσαι. Ούτε καν αυτή την ανάγκη δεν αισθάνεσαι απέναντί τους;
Κουραστήκαμε πια Ολγα από μαϊντανούς τους είδους σου που «όπου γάμος και γιορτή η Βασίλω πρώτη».
Κουραστήκαμε πια Ολγα από μαϊντανούς τους είδους σου που χαμογελάνε ανέμελοι σε κοσμικά events, όταν δίπλα τους άνθρωποι κοιμούνται στους δρόμους.
Κουραστήκαμε πια Ολγα από μαϊντανούς τους είδους σου που κάνουν ότι δεν βλέπουν αυτούς που ψάχνουν στα σκουπίδια για να φάνε.
Κουραστήκαμε πια Ολγα από μαϊντανούς τους είδους σου που περιφέρουν άσκοπα το σαρκίο τους.
Κουραστήκαμε πια Ολγα από μαϊντανούς τους είδους σου που περιφέρουν μαζί με την λεοπάρ τσάντα τους την ματαιοδοξία τους.
Η βλαχιά και η έλλειψη πολιτικής ευαισθησίας σε όλο της το μεγαλείο. Ακόμα κι αν είναι ψεύτικη η λεοπάρ τσάντα που κρατάς Ολγα είναι μία πρόκληση για μία πολιτικό η οποία θα έπρεπε να μην παροτρύνει τον φόνο ζώων…Κρίμα, κρίμα…
Φιλόζωοι θυμηθείτε στις επόμενες εκλογές να μην ψηφίσετε πολιτικούς που ενθαρρύνουν τον φόνο ζώων για να ικανοποιούν την έπαρση, τον ναρκισσισμό και την κενοδοξία τους.
Υ.Γ: Τρέλλα είσαι με την λεοπάρ τσάντα Ολγα μου!

Πρώτη δημοσίευση 20/12/2016 ignomisou.gr