Στον… κόσμο του ο Καραμούζης των 200.000+

Είναι γνωστό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ ότι μία συστημική τράπεζα έχει την καλύτερα πληρωμένη διοίκηση και τους χειρότερα πληρωμένους εργαζόμενους.

Σύμφωνα με τραπεζικές πηγές οι χειρότερα πληρωμένοι υπάλληλοι των τραπεζών είναι αυτοί της Eurobank ενώ ακολουθούν αυτοί της Πειραιώς και της Alpha. Στα 1.200 ευρώ καθαρά είναι ο μηνιαίος μισθός ενός υπαλλήλου ταμείου σε μία εκ των Πειραιώς και Alpha, μετά βίας φτάνει τα 1.100 ο μισθός του ίδιου υπαλλήλου στην Eurobank.
Για την διοίκηση της Πειραιώς το σχετικό κονδύλι πληρωμών έφθασε το 2015 τα 1,719 εκατ. ευρώ μεικτά ενώ ακολούθησε η Αlpha Bank με 2,566 εκατ. ευρώ και άλλα 670.000 ευρώ για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου της τραπέζης.
Πρωταθλήτρια στις αμοιβές της διοίκησης της αποδείχτηκε η Εurobank του φιλάνθρωπου κ. Καραμούζη, η οποία διέθεσε 4,8 εκατ. ευρώ + 714.000 ευρώ για συμμετοχή των μελών του Δ.Σ. στις συνεδριάσεις.
Όπως γράψαμε και σε άλλο μας άρθρο από… κονσέρβες για τους φτωχούς ο κ. Καραμούζης ξέρει από… φτώχεια δεν ξέρει.
Και απορούμε κύριε Καραμούζη και ερωτούμε. Αν γίνει κούρεμα καταθέσεων ή αν κινδυνεύσει η χώρα να βρεθεί αντιμέτωπη με κούρεμα καταθέσεων θα εξακολουθήσεις να παίρνεις τον παχυλό μισθό σου κανονικά;
Όταν κε Καραμούζη μου θα πετάνε (πετάτε) στον δρόμο τον κόσμο με τα κόκκινα στεγαστικά δάνεια εσείς θα συνεχίσετε να εισπράττεται τα 200.000+ μισθό το χρόνο;
Όχι μόνο εσύ αλλά και οι άλλοι των υπόλοιπων συστημικών τραπεζών τι θα κάνετε;
Αλλά μιλάμε ειδικά για το Δ.Σ. της Eurobank που ξεπερνά σε αμοιβές τα 5 εκατ. ευρώ.
Γιατί κε Καραμούζη μας, εσύ που είσαι της φιλανθρωπίας, δεν λειτουργείς όπως εμείς; Η ομάδα του ignomisou το έγραψε και το εννοεί. Θέλουμε να δουλέψουμε αμισθί για δύο χρόνια για να τριπλασιάσουμε τα έσοδα της λίμνης της Βουλιαγμένης. Εμείς το λέμε και θα το κάνουμε αν μας δοθεί η δυνατότητα. Εσύ κε Καραμούζη μου όχι μόνο δεν το λες, όχι μόνο δεν το σκέφτεσαι αλλά μάλλον δείχνεις να το βλέπεις σαν τον… χειρότερο εφιάλτη σου. Δείχνεις… ακόμα όμως και αν το σκέφτεσαι, κάντο.

Πρώτη δημοσίευση 04/03/2017 ignomisou.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0