Οι γελωτοποιοί του βασιλιά

Η αήθης επίθεση του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας,Βασίλη Κικίλια στον δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα για το πρόβλημα υγείας του, είναι ένα απλό παράδειγμα της δυσοσμίας που αποπνέουν οι πολιτικοί μας εκπρόσωποι.

Η «Κόπρος του Αυγεία» στην πολιτική ζωή της χώρας.

Πρωθυπουργοί και πρόεδροι κομμάτων που έχουν μαζέψει δίπλα τους “τη σάρα τη μάρα και το κακό συναπάντημα” και μετά αναρωτιούνται γιατί είναι και αποτυχημένοι.

Για τους αποτυχημένους που σέρνουν δίπλα τους, ούτε κουβέντα.

Οι κομπάρσοι της πολιτικής σκηνής της χώρας, παρασύρουν σε τραγικά λάθη τα αφεντικά τους.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι σέρνουν όλους αυτούς τους ετερόφωτους αυλοκόλακες.

Τους εξυπηρετεί το γεγονός ότι είναι κατώτεροι τους κι έτσι καλύπτεται και η δική τους κατωτερότητα, όπως καλύπτεται ή νομίζουν το πόσο ξεφτιλισμένα γιουσουφάκια, είναι.

Δεν θα άντεχαν άλλωστε να έχουν συνεργάτες ανώτερους απ’ αυτούς. Αρκούνται στα καραγκιοζάκια.

Αρκούνται σε αποτυχημένους και απατεώνες σαν το παραμύθι “τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα” που ο απατεώνας ράφτης είχε πείσει τον βασιλιά ότι φορούσε καινούρια ρούχα κάθε μέρα, τα οποία όμως…δεν υπήρχαν.

Μα δεν υπάρχει και φως…απόλυτο σκοτάδι στους ετερόφωτους….

Που είναι αυτές οι αυτόφωτες προσωπικότητες της Νέας Δημοκρατίας του Κωνσταντίνου Καραμανλή, του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου;

Γιατί και οι δύο αυτοί ηγέτες δεν άντεχαν τους αυλοκόλακες και ποταπούς στο περιβάλλον τους.

Δεν θα άντεχαν ηλίθιοι να μολύνουν τον αέρα τους, το περιβάλλον τους.

Ποιους να πρωτοθυμηθούμε;

Κωνσταντίνος Τσάτσος, Γεώργιος Ράλλης, Κωστής Στεφανόπουλος, Ευάγγελος Αβέρωφ, Μελίνα Μερκούρη, Απόστολος Λάζαρης, Γεώργιος Μαγκάκης, Γεράσιμος Αρσένης, Παρασκευάς Αυγερινός, Γιώργος Γεννηματάς και τόσοι άλλοι και από τους δύο χώρους.

Οι σημερινοί “ηγέτες”, ηγούνται ενός άχρηστου περιβάλλοντος γιατί και οι ίδιοι δεν έχουν προσωπικότητα.

Την κυβέρνηση την ξελασπώνει λαϊκίζοντας ο εκάστοτε Πολλάκης, που μόνο από τον τρόπο που μιλάει και συμπεριφέρεται ούτε για γιατρός δεν κάνει.

Όχι ότι δεν έχει και άλλα “αστέρια” του είδους που κάνουν θόρυβο όπως και οι τενεκέδες.

Πρόσφατα στην υπόθεση της πετρελαιοκηλίδας είδαμε αρκετές πινελιές πολιτικής γελοιότητας από τον Κουρουπλή μέχρι κάποιον Τσιρώνη, αναπληρωτή υπουργό Γεωργίας, που ανακάλυψε ότι ο αίτιος για την καταστροφή είναι η κοινωνίας

Καλά που τα βρίσκεται όλα αυτά τα αστέρια;

Ο Κούλης, ετοιμάζεται να κάνει κυβέρνηση με τύπους σαν τον Κικίλια, τον τενεκέ Αδωνη -αυτόν που έβριζε πριν από μερικά χρόνια την Νέα Δημοκρατία- ή την Ολγα Κεφαλογιάννη που περιφέρεται από κλαμπ σε κλαμπ της Μυκόνου και η μόνη που την συναγωνίζεται στην βλακεία είναι η Έλενα Κουντουρά.

Πίσω από κάθε κίνηση της Φώφης Γεννηματάς, ο πρώην υπουργός Κώστας Λαλιώτης. Τις παρέχει διακριτικά συμβουλές και το αποτέλεσμα το τρώμε στην μάπα χρόνια τώρα…

Σταύρος Θεοδωράκης, με μυστικοσυμβούλους από περίεργα κέντρα. Υπενθυμίζουμε ότι πριν από δύο χρόνια είχε κάνει ολόκληρο θέμα ότι σε ορθόδοξη εκκλησία σε χωριό της Θράκης το οποίο κατοικείται και από μουσουλμάνους πραγματοποιήθηκε την Μεγάλη Παρασκευή περιφορά του Επιταφίου παρουσία κάποιων λίγων πιστών καθώς και στρατιωτικών, “μείζον θέμα που μπορεί να διαταράξει τις ισορροπίες στην περιοχή”…

Ο Γιώργος Καμίνης, θέλει λέει να ηγηθεί του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, αλλά δεν μας έχει διευκρινίσει αν στο επιτελείο του θα έχει τους ίδιους άχρηστους που κατάντησαν την Αθήνα από τις πιο βρόμικες πόλης.

IQ λοβοτομημένης πατάτας και δείξε μου το συνεργάτη σου, για να σου πω ποιος είσαι…