Ο τουρισμός βουλιάζει και εκείνοι μοιράζουν δαχτυλίδια!

Παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς φορείς του κλάδου, θα πρέπει να γίνει η λιτή εκδήλωση της Ενωσης Ξενοδόχων Αθήνας Αττικής Αργοσαρωνικού για τα 6 χρόνια των πεπραγμένων της.

Κατάμεστη η αίθουσα του Μουσείου της Ακρόπολης, με ηχηρή την απουσία της αρμόδιας υπουργού και με παρουσίες της…τελευταίας στιγμής. Όπως αυτές των κ.κ. Ανδρέα Ανδρεάδη και Γιάννη Ρέτσου που κατέφθασαν στα μέσα της εκδήλωσης και έψαχναν με αγωνία κάποιων να τους συνοδεύσει στις θέσεις τους. Είναι αλήθεια Γιάννη ότι έχεις πάρει “το δαχτυλίδι”;
Ο δε κ.Ανδρεάδης με το γνωστό αλαζονικό του ύφος διέσχισε την αίθουσα με οίηση, στο τέλος της εκδήλωσης συνομίλησε με ελάχιστους και αποχώρησε σχετικά νωρίς. Μα ποιος είσαι τέλος πάντων; Οι αλαζόνες, λέει ο θυμόσοφος λαός, μοιάζουν με τους ανθρώπους εκείνους που περπατάνε με ξυλοπόδαρα. Νομίζουν ότι είναι ψηλοί, αλλά πέφτουν εύκολα…Ηδη, ο ΣΕΤΕ υπό την προεδρία του Ανδρέα Ανδρεάδη, έχει χάσει μεγάλο μέρος από την λάμψη του. Ο κ.Ανδρεάδης, έχει δημιουργήσει με την εγωιστική στάση του αρκετούς εχθρούς στον κλάδο. Η κατάσταση γύρω από το πρόσωπο του είναι καζάνι έτοιμο να εκραγεί, απλά το ανακόπτουν οι τρόποι καλής συμπεριφοράς…Στα Διοικητικά Συμβούλια του ΣΕΤΕ δεν είναι λίγες οι φορές που επικρατεί ένταση ενώ κραταιά στο παρελθόν μέλη του Συνδέσμου δεν πατάνε το πόδι τους πια. Και πώς να το πατήσουν Ανδρέα όταν συμπεριφέρεσαι ως μονάρχης και θέλεις πάντα να γίνεται το δικό σου; Η αλήθεια είναι ότι έβαλες πλάτη σε όλες τις κυβερνήσεις που πέρασαν επί Προεδρίας σου. Δεν πίεσες όσο θα έπρεπε και πιστεύω ότι σε εξαπάτησαν οι πολιτικάντηδες. Τους πίστεψες και τα αποτελέσματα γνωστά με την φορολογική λαίλαπα και τον αφανισμό του κλάδου. Δεν πίεσες όσο θα έπρεπε.
Για το καλό του κλάδου υποστηρίζεις εσύ αλλά το αμφισβητούν οι ξενοδόχοι που στα πηγαδάκια ψιθυρίζουν όχι μόνο ότι είσαι αναποτελεσματικός για τον κλάδο, αλλά ότι ετοιμάζεσαι να κάνεις και πολιτική καριέρα. Με την Νέα Δημοκρατία, λένε. Μα καλά Κυριάκο Μητσοτάκη, με τέτοιους υποψήφιους -που έχουν ανοιχτά μέτωπα στον κλάδο που εκπροσωπούν- θα διεκδικήσεις πρωθυπουργία; Με τέτοιες επιλογές Κυριάκο, μάλλον θα ξανακάνεις πρωθυπουργό τον Τσίπρα και κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ.
Πάντως οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι αυτή την φορά ο κ.Ανδρεάδης στις δηλώσεις του στα κανάλια ήταν φειδωλός όσον αφορά στην αύξηση της κίνησης και απέφυγε να δώσει κλίμα αισιοδοξίας. Αλλωστε δεν μπορούσε να κάνει και διαφορετικά γιατί νωρίτερα ο Πρόεδρος της ΕΞΑΑ-Α Αλέξανδρος Βασιλικός είχε κάνει λόγο από το βήμα για μείωση 1,8% στην πληρότητα στην πρωτεύουσα για το πρώτο 6μηνο του έτους. Και ο  Αλέξανδρος Βασιλικός είναι σοβαρός. Μιλάει πάντα όταν έχει κάτι να πει, προσέχει οι δηλώσεις του να βασίζονται σε πραγματικά στοιχεία, δεν του αρέσουν οι κραυγές και μαζί με το επιτελείο του για το οποίο δηλώνει περήφανος έχουν στήσει ένα Δίκτυο Συνεργειών με δράσεις για την δωρεάν προβολή της Αθήνας.
Πρώτη δημοσίευση 17/07/2016 ignomisou.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0